Mora Skidgyms innebandylag mot framtida segrar!

Alla inlägg den 26 januari 2010

Av Crew - 26 januari 2010 22:56

Så kom den alltså, dagen när allt skulle rättas till, när skidgym skulle återupprätta sin heder (med hjälp av Heder). Dagen när Idre sameby skulle knuffas så långt ut från sargen  så att de inte längre var Sveriges sydligaste. Dagen när Aske och hans armé skulle tillintetgöras och den kaxige renens huvud skiljas från kroppen.


Det hela började avvaktande och samerna spelade betydligt mer defensivt än de lag vi tidigare mött, dock fick de första målet när undertecknad idiot skulle slå bort en motspelares klubba men istället träffade bollen som styrdes i mål.



Skidgym spelades sedan bra, men när samerna fick in ett till turmål på ett skott långt utifrån var publiken rädd att laget skulle falla ihop som ett korthus. Så var dock inte fallet utan LAGET lyfte sig rejält och pressade samerna långt tillbaka och efter ett mycket bra spel kunde… slå in reduceringen till 2-1.



Skidgym fortsatte sedan pressa och ett mål hängde i luften när Undertecknad idiot än en gång klev in på planen. En snabb felpassning senare samt ett bra avslut från en same gjorde att Askes armé ledde med 3-1.



I den andra perioden klev dock skidgym in som ett ännu starkare lag och styrde och ställde totalt på planen, ivrigt påhejade av Firman samt en och annan groupie. Skidgym hade dock svårt att få in bollen men fortsatte kämpa och med 3,5 minut kvar av matchen stänkte HEDER in reduceringen. LAGET fortsatte sedan kämpa oförtrutet och hade idel ädla målchanser, men bollen ville inte in. Och när Allstar-Emils desperata bandysving inte träffade målet i slutsekunderna var det bara att konstatera att:




Skidgym hade spelet, skidgym hade kämparandan men tyvärr hade skidgym även undertecknad idiot i laget, och det avgjorde hela matchen.




Tills nästa match är laget ännu inte uttaget och det meddelas senare, en sak är dock klar, Undertecknad idiot kommer inte spela förrän han har återkommit från den hydda i Rumänien dit han kommer bege sig för att tänka över sina synder.


Över och ut/Ni Vet Vem.



   Aske är glad i alla fall : )

Av Crew - 26 januari 2010 20:10

Ja nu är det dags för den stora matchen. Det finns många som tvivlar på oss men ikväll ska dessa tystas! Klockan 21.30 smäller och samerna kommer inte få något gratis. Ikväll ställer vi upp för varandra och visar att vi är skidgym!

 / K-J





Presentation

Mora skidgyms innebandylag mot framtida segrar!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards