Mora Skidgyms innebandylag mot framtida segrar!

Alla inlägg den 31 mars 2011

Av Crew - 31 mars 2011 10:54

Nu är sista matchen spelad och vi kunde inte avslutat på ett bättre sätt än vad vi gjorde. 7-0 mot Nusnäs är ett bra bevis på att vi har varit riktigt bra (för att vara skidgym) under den här säsongen. Ett ynka mål förlite för att nå slutspel... det var surt! speciellt eftersom de gjorde om reglerna efter grundserien men tyvärr inget att göra något åt! 


Publiken det här året har varit fantastisk, utan er hjälp hade det varit svårt att prestera. Vår supporterkultur på skidgym har även spridit sig till elitserien och superligan. Efter ibg besök på vår korpenmatch startades KAIS Moras egna klack. Den har det skrivits om i flera medier och hyllats för att lyfta innebandyn. Här kan alltså skidgymshulliganer kännas sig delaktiga!


Eftersom en säsong nu är över innebär det att en del spelare inte kommer finnas med i truppen inför nästa säsong. Tyvärr i år så innebär det tunga förluster för laget då tongivande spelare som Halli, Gustav, Herman och våran egna coatch HeatoN lämnar för att ta nya kliv ut i världen! En del rykten finns om att vissa av dessa kommer stanna i Mora och kanske ändå bidrar till laget i nästa säsong. Även undertecknad kommer att lämna laget efter 3 fantastiska år mellan stolparna. Hoppas på att skidgymtränarna utökar antagningskriterierna och ser till att en bra korpenmålvakt blir antagen! 


Till sist, dessa tre år jag har stått mellan stolparna har man kunna följa på nära håll hur skidgymlaget gått från ett gäng nybörjare som gjorde en kul grej till att vi faktiskt kunna ha ett sånär organiserat spel man kan ha som korpenlag. Vår fysik visar sig avgörande i tuffa matcher och framförallt jobbar vi för vårt skidgymhjärta! En gång skidgymspelare alltid skidgymspelare! 


Vilka är vakrast? VI !!!

Vilka är bäst? SKIDGYM !!!!


Tack för 3 grymma år! 


/Adam

Presentation

Mora skidgyms innebandylag mot framtida segrar!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards